[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Comanda pantofi

 

 

Ce trebuie sa știm in momentul in care ne comandam o pereche de pantofi? O multime de lucruri.

 

Ne dorim o pereche de pantofi văzută inttr-o revista sau pe un site dar realizam ca tocul este prea inalt sau prea subtire. In primul rând trebuie sa ne punem imaginația la lucru sa vizualizam cam cum ar arata aceea pereche cu tocul pe care-l dorim noi, cum s-ar vedea pe picior sau cum ne-ar sta. Stim, ar fi multe piste de atacat.

 

Desi apelam la specialiști pentru a modifica modelul respectiv, odata ce am adus modificările dorite, acel model bineînțeles ca nu va arata precum originalul. Chiar si in cazul in care il dorim identic, in cele mai multe cazuri nu este posibil. De ce? Pentru ca in general un designer are linia lui pe care lucrează iar optica personala face produsul finit sa arate un pic diferit. In plus, de aceea designerul este acolo, pentru a da o nota personala pantofului.

 

In alta ordine de idei, la alegerea si duplicarea unui model trebuie luat in considerare ca poza produsului dorit este statica in cele mai multe cazuri iar acesta este evidențiat in unghiurile ideale pentru a-l pune in valoare. Concluzia este ca in momentul in care comandam o replica, noi in calitate de cumpărători trebuie sa ne asumam si riscul de a primi un produs care nu este absolut identic cu produsul reprodus.

 

In calitate de designer de încălțăminte, m-am tot lovit de astfel de cereri pe care le-am îndeplinit cu brio in mare parte. Au fost si modele pe care nu le-am putut realiza identic iar clienții au refuzat sa cumpere produsul pe care eu l-am reprodus, diferențele fiind cert insignifiante fata de original.

 

De aceea eu va sfătuiesc prietenește sa nu comandați ceea ce nu sunteți siguri ca va doriți. Orice comanda realizata dar nevânduta înseamnă pierdere pentru atelierul meu.  Nu este vina noastra sub nici o forma. Decât sa comanzi încălțăminte la comanda care iti pune imaginația la încercare pana vei vedea produsul finit, mai bine te indrepti catre un magazin fizic in care poti vedea live produsele expuse.

 

Sfatul meu este sa va lasati pe mana designerului, care are tot interesul sa creeze un pantof in care sa aratati absolut fabulos!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]