Cum comand corect pe site: 

!!! Te rugăm foarte frumos, nu comanda in cazul in care doar dorești sa probezi un anumit model sau daca nu ești obișnuită cu o anumita înălțime de toc.

Modele noastre se realizează doar pe baza comenzii ferme pe care tu o lansezi online sau telefonic !!! 

Pasi de urmat pentru comenzi online:

-Alegi produsul.

-Alegi mărimea.

-Alegi cantitatea.

– Alegi culoarea/ combinația de culori cat si tipul de piele dorit ( piele întoarsă, piele box sau piele lăcuită). O poți face vizualizând culorile prezentate pe alte modele prezentate in site. Exemplu.. Imi doresc modelul XXX in culoarea de la modelul YYY.

In cazul in care nu găsești culoare pe care tu o dorești, nu ezita. contactează-ne.

-Continui spre finalizarea comenzii, sau continui cumpărăturile.

-Poti opta pentru crearea unui cont (oferă acces mai rapid pentru viitoarele comenzi si informații referitoare la comenzile anterioare).

-Completezi informațiile referitoare la facturare si livrare.

-Alegi modalitatea de plata si apoi comanzi.

Poti oricând modifica datele introduse prin accesarea diferitelor secțiuni din coloana situata in partea dreapta.

Daca ai nevoie de ajutor ne poți suna sau ne poți scrie pe [email protected] sau pe  WhatsApp la nr de telefon 0787677528.

Si pentru ca perceptia noastra ca profesionisti asupra unui model de incaltaminte in comparatie cu perceptia unei persoane care nu este de meserie este diferita, nu vom realiza modele propuse de dumneavoastra.

Descopera acum colectiile noastre de balerinisandalepantofighete sau cizme pe care noi ti le prezentam cu mult drag in acest site.

Un lucru ar trebui sa il mai sti. Din pacate nu avem experianta necesara pentru a realiza incaltamite pentru persoanele ce au nevoie de incaltaminte ortopedica. Pentru probleme de acest gen avem rugamintea de a va adresa atelierelor ce au aceasta specialitate. 

Orice model realizat după specificații poate genera costuri de pana la 300% din valoare modelelor asemănătoare cu ceea ce îți dorești prezentate pe site.