Termeni si Conditii

Condiții generale in cazul achizițiilor făcute pe www.julianshoes.ro
S.C. Julian Creation Design S.R.L, cu sediul social in comuna Glina, Str. Ilfov, Nr.8, Jud. Ilfov, C.U.I. 30235513, nr. reg. Com. J23/1442/2012, deține toate drepturile legale de publicare si de vânzare pentru site-ul www.julianshoes.ro .

Punctul de lucru declarat la Oficiul Comertului este: str. Vulturilor Nr. 31, sector 3 Bucuresti in incinta S.C. Artcoop S.R.L., loc un de desfasuram absolut toata activitatea.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si condițiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atenție a acestora. De asemenea pentru aprofundarea conținutului va recomandam printarea acestui document. De asemenea daca cumva formatul acestui document nu va permite citirea cu atentie a acestui document datorita fontului afisat prea mic sfatul nostru este sa dati zoom pentru o lectura cat mai comoda.

Julianshoes.ro își asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fără o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi găsita accesând pagina “Termeni si condiții”. Acest site este dedicat utilizării de către persoanele fizice si juridice care au relații comerciale cu julianshoes.ro (S.C. Julian Creation Design S.R.L) si/sau vizualizării conținutului acestuia fără a se impune nici o relație comerciala intre vizitator si julianshoes.ro

julianshoes.ro.ro garantează utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare ) si nu conferă utilizatorului dreptul de a descarcă sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei julianshoes.ro (S.C. Julian Creation Design S.R.L) fără acordul prealabil scris al acesteia.

1. Copyright julianshoes.ro

Întregul conținut al site-ului julianshoes.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea julianshoes.ro (S.C. Julian Creation Design S.R.L) si este protejat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fără acordul nostru a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației in vigoare. Se permite folosirea site-ului julianshoes.ro numai in limitele menționate in prezentul document.

2. Servicii si produse oferite de julianshoes.ro

Julianshoes.ro comercializeaza incaltaminte si obiecte de marochinarie confectionate in atelierul propriu realizate pe specificatiile clientilor.
Produsele comercializate prin intermediul julianshoes.ro sunt noi, in ambalajul original al produsului si in momentul livrării sunt însoțite de factura fiscala si certificat de garanție, conform legislației in vigoare.
Produsele prezentate pe julianshoes.ro nu se afla pe stoc, ele fiind confectionate in urma confirmarii telefonice comenzii .

Produsele si serviciile sunt oferite in condițiile respectării prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv julianshoes.ro își asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regăsește in oferta curenta sau un număr crescut de solitari pentru unul dintre produse sau materiale.

3. Plata produselor

Pe site-ul julianshoes.ro iți poți alege intre următoarele modalități de plata:

Plata Ramburs ( la livrare ) : Livrarea produselor se va face printr-un curier rapid si veți putea plăti numerar in momentul recepționarii coletului.
Transfer bancar ( internet banking ) / ordin de plata: Daca alegeți opțiunea de plata prin transfer bancar, veți primi un e-mail cu factura proforma si unul ce va conține informațiile legate de contul bancar, deținătorul contului, banca si motivul transferului. Produsele trebuie achitate integral. Dovada efectuării plații va trebui sa fie trimisa prin e-mail la adresa contact@julianshoes.ro

4. Livrarea produselor
Livrarea produselor se va face oriunde in tara (Romania), prin intermediul curierului rapid. Termenul de livrare al produselor este cuprins intre 24 si 3 zile lucratoare la care se mai adaugă intervalul de 7-10 zile necesar confecționării produselor. Toate comenzile vor fi confirmate in prealabil telefonic , înainte de a se livra produsele.

Costurile de livrare
GRATUIT pentru comenzile a căror valoare depășește 500 RON
23 RON (tva inclus) pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0 si 499 RON

Livrarea se face prin Fan Curier sau Urgent Curier, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania in care se afla un punct de lucru Fan Curier sau Urgent Curier ( peste 5000 localități ).
Pentru a pastra acest tarif si pentru comenzile ce au livrare in alte localitati pe care curiierii agreati nu le acopera decat cu costuri suplimentare se vor folosi serviciile Postei Române.
De asemenea menționam ca serviciul de curierat este un serviciu independent de societatea noastră având propriile lor politici de abordare a clientului si de aceea nu ne putem declara răspunzători de eventualele întârzieri care pot surveni din momentul ridicării coletului din sediul atelierului nostru.

In cazul in care clientul nu este găsit la adresa menționata, va fi contactat telefonic de către firma de curierat. Recepția produselor reprezintă acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna.

julianshoes.ro.ro își rezerva dreptul sa întârzie sau sa anuleze livrări ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente julianshoes.ro care includ:
– Lipsa materialeor sau componentelor din care este realizat produsul pe care l-ati comandat.
-incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forța majora conform uzanțelor legii romanești.

5. Garantia produselor

Julianshoes.ro (S.C. Julian Creation Design S.R.L) oferă certificate de garanție de 30 de zile pentru produsele comercializate, acestea fiind trimise odată cu produsele comandate de dvs. Factura fiscala va fi trimisa in același colet cu produsul comandat. Garanția produselor comandate va fi in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. Solicitarea garanției presupune prezentarea produsului defect in ambalajul original, împreuna cu accesoriile aferente, copie după factura produsului si certificatul de garantei in original. In cazul in care produsele ajung neînsoțite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fără a i se soluționa garanția.

Garanția va fi soluționata prin repararea sau înlocuirea produsului defect. Plata transportului pentru garanția produselor comandata revine in atribuțiile clientului.

Produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crăpături, rupturi, produsele utilizate in condiții neadecvate (altele decât cele recomandate pe etichetele/pliantele de întreținere) nu vor beneficia de garanție.

6. Returnarea produselor
Suma de bani restituita pentru retur nu va include si cheltuielile de transport (daca exista). Produsele pot fi returnate prin curierat rapid la adresa: str. Vulturilor, nr.31, sector 3, București
Conform legii comerțului electronic OG nr.130/2000, art.7 alin.1 consumatorul ( cumpărătorul) are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fără penalități si fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea in sarcina consumatorului ( cumpărătorului ) sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Clientul are dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor comandate, sa returneze produsul si sa înștiințeze firma S.C. Julian Creation Design S.R.L asupra deciziei sale de a renunța la produsele comandate, fără obligativitatea invocării unui motiv anume.

In cazul in care doriți sa returnați produsele, trebuie avute in vedere următoarele:
contravaloarea transportului va fi suportata de cumpărător ( client );

produsele returnate trebuie sa fie noi, in cutie, împreuna cu toate accesoriile aferente produsului;

in cazul in care mărimea nu corespunde, se poate solicita o pereche in schimbul celei inițiale;

Julianshoes.ro (S.C. Julian Creation Design S.R.L) se obliga sa returneze suma achitata de client, prin transfer bancar (in contul clientului), imediat ce toate condițiile de mai sus au fost îndeplinite, in cel mult 20 de zile calendaristice.

Produsele Julianshoes.ro (S.C. Julian Creation Design S.R.L) care sunt realizate pe comanda la cererea clientului si se supun Ord. 130/2000. Cap. 2, Art. 10: Consumatorul nu poate denunța unilateral următoarele tipuri de contracte, cu excepția cazurilor in care părțile au convenit altfel: contracte de furnizare a unor produse executate după specificațiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate .
Oferim posibilitatea ca in cazul in care produsul realizat la comanda sa-l modificam după noile specificații.
NU ACCEPTAM RETURURI PRIN POSTA ROMANA!

7. Confidențialitatea datelor personale

Datele dumneavoastră personale vor putea fi utilizate de către Julianshoes.ro (S.C. Julian Creation Design S.R.L) pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc. Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților in drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități in drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate in baza legii. Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. Julianshoes.ro (S.C. Julian Creation Design S.R.L) se angajează in fata clienților săi sa nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre client si Julianshoes.ro (S.C. Julian Creation Design S.R.L)

Acest site folosește masuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se afla in controlul nostru. Julianshoes.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea si executarea contractelor la distanta cu modificările ulterioare.

Printre aceste drepturi se numără (enumerarea neavând un caracter limitativ):
dreptul de a cere Julianshoes.ro (S.C. Julian Creation Design S.R.L) sa va confirme daca prelucrează sau nu datele dumneavoastră personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
dreptul de a cere Julianshoes.ro (S.C. Julian Creation Design S.R.L) sa rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, in mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conforma dispozițiilor Legii nr. 677/2001;
dreptul de a cere Julianshoes.ro (S.C. Julian Creation Design S.R.L) sa înceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
dreptul de a cere Pantofiromana.ro (S.C. Julian Creation Design S.R.L) sa înceteze expedierea de mesaje promoționale.

8. Abonarea / Dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletter-ul site-ului Julianshoes.ro (S.C. Julian Creation Design S.R.L) este gratuita si voluntara, si implica acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricând va puteți dezabona urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui email. Mesajele trimise respecta legea Comerțului Electronic in ceea ce privește comunicarea comerciala așa cum este ea stipulata de legislația românească si internaționala.

9. Litigii

Orice litigiu apărut in legătura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instanțelor de judecata române. Fiind de acord cu acești Termeni si Condiții, clientul își asuma in totalitate elementele enunțate mai sus pentru utilizarea sitului Julianshoes.ro si a relațiilor comerciale cu acesta.

Produsele de pe acest site au un termen de garantie de 30 de zile din momentul preluarii produsului.
Factura fiscala primita pe mail tine locul certificatului de garantie.
Garantia se aplica pentru produsele achizitionate numai de la S.C. JULIAN CREATION DESIGN S.R.L. si utilizate conform destinatiei acestora si sunt insotite de factura fiscala.
Pentru constatari sau reclamatii in garantie trimiteti un mail la contact@julianshoes.ro sau sunati la 0787677528