RETURNAREA PRODUSELOR

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului in cazul in care produsul nu a fost supus personalizarii (dimensiuni sau culoare)

Formular de retur

Produsele comercializate prin acest site si nu au fost supuse personalizarii se pot returna in termen de 14 zile de la receptionarea acestora.

Produsul returnat trebuie sa fie ambalat corespunzator si fara urme de folosinta.

Costul de transport va fi suportat de catre client avand libertatea de a alege firma de curierat dupa bunul plac.

  • Nu acceptam colete expediate cu posta romana decat in cazul in care le-ati receptionat prin posta romana
  • Nu acceptam colete cu plata ramburs ( returnarea contravalorii facturii de retur se va realiza doar in contul bancar pe care dumneavoastra il veti comunica prin email la adresa [email protected])
  • Solicitarile repetate de retur de catre acelasi client pot fi considerate abuz

Atentie! Incaltamintea facuta pe comanda personalizata, nu se poate returna. Comenzile sunt facute dupa indicatiile trimise de catre client si nu sunt acceptate conditiile de retur. Dar ne asumam responsabilitatea de a remedia eventualele neconcordante.

Ne dorim o colaborare cat mai frumoasa cu toti clientii nostrii, de accea va sfatuim sa ne contactati imediat dupa preluarea produsului comandat daca ati constatat ca ceva nu este pe placul dumneavoasta.

In cazul in care produsul nu vi se potriveste, va rugam sa ne contactati pe adresa de email [email protected]

Pentru marimi necorespunzatoare:

  • Daca greseala s-a produs din vina dumneavoastra, ne asumam dreptul de a cere contravaloarea modificarilor ( cost 30 ron)
  • Daca greseala s-a produs din vina S.C. JULIAN CREATION DESIGN S.R.L., contravaloarea modificarilor va fi suportata de catre noi
  • Pentru diferenta de culoare a pielii folosite:

Daca s-a produs o greseala din partea S.C. JULIAN CREATION DESIGN S.R.L. ne asumam inlocuirea produsului sau returnarea banilor. Greseala se refera la folosirea unei culori diferite fata de cererea clientului (de exemplu, daca s-a folosit negru in loc de alb).  Nu sunt acceptate situatiile in care nuanta pielii este un factor subiectiv (de exemplu, crem-bej, ivoire-crem etc). Se iau in considerare doar situatiile de diferenta extrema.

 

Nu se vor returna produsele care sunt realizate pe comanda la cererea clientului si se supun nr.34/2014: Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si acelora care, prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Cu toate acestea, vom face tot posibilul ca orice produs comandat se se potriveasca in tocmai cerintelor dumneavoastra revenind asupra remedierii problemelor aparute la finalizarea comenzii.

Toate cererile de retur se adreseaza in scris pe adresa de email contact@julianshoes.ro. Dupa primirea acceptului scris al operatului nostru de pe aceasta adresa, marfa se va returna prin firma de curierat, iar produsul se va inlocui sau se va returna contravaloarea lui.

In cazul in care produsele livrate nu sunt cele comandate de tine te rugam sa ne contactezi imediat pentru a putea inlocui produsele primite cu cele corecte. Costurile de retur vor fi suportate de catre S.C. JULIAN CREATION DESIGN S.R.L..

CosturiLE directe de returnare a produselor (transportul) cad în sarcina consumatorului.

Rambursarea contravalorii produselor se va face în cel mult 14 de zile de la data receptionarii produsului returnat.

Nu se va ranbursa serviciul de curierat facturat ( livrare Bucuresti sau Livrare alte localitati)

Adresa la care vor fi returnate produsele este: ATELIER :  Strada Ilfov, Nr. 8, Comuna Glina, Judet Ilfov. Produsele nu vor putea fi returnate/ inlocuite in urmatoarele cazuri :
a. nu se afla in ambalajul original intact, cu eticheta intacta. Ambalajul original nu poate fi folosit ca si ambalaj la returul coletului si nu poate fi modificat in nici un fel prin scriere, etichetare, lipire etc;
b. prezinta semne de folosire, uzura, spalare;
c. lipsa accesorii;
d. au fost deteriorate sau pierdute in tranzit;
e. nu prezinta documentele doveditoare ale achizitiei de pe site-ul nostru;
f. produsele au fost executate dupa specificatiile consumatorului sau in cazul unor produse distinct personalizate

Garantie si Reclamatii

Produsele de pe acest site au un termen de garantie de 30 de zile din momentul preluarii produsului.
Factura fiscala primita pe mail sau in colet tine locul certificatului de garantie.
Garantia se aplica pentru produsele achizitionate numai de la S.C. JULIAN CREATION DESIGN S.R.L. si utilizate conform destinatiei acestora si sunt insotite de factura fiscala.
Pentru constatari sau reclamatii in garantie trimiteti un mail la [email protected] sau sunati la  0787677528