[vc_row][vc_column][vc_column_text]RETURNAREA PRODUSELOR

Atentie! Incaltamintea facuta pe comanda personalizata, nu se poate returna. Comenzile sunt facute dupa indicatiile trimise de catre client si nu sunt acceptate conditiile de retur. Dar ne asumam responsabilitatea de a remedia eventualele neconcordante.

Ne dorim o colaborare cat mai frumoasa cu toti clientii nostrii, de accea va sfatuim sa ne contactati imediat dupa preluarea produsului comandat daca ati constatat ca ceva nu este pe placul dumneavoasta.

In cazul in care produsul nu vi se potriveste, va rugam sa ne contactati pe adresa de email contact@julianshoes.ro

–        Pentru marimi necorespunzatoare:

Daca greseala s-a produs din vina dumneavoastra, ne asumam dreptul de a cere contravaloarea modificarilor ( cost 30 ron)

Daca greseala s-a produs din vina S.C. JULIAN CREATION DESIGN S.R.L., contravaloarea modificarilor va fi suportata de catre noi

–        Pentru diferenta de culoare a pielii folosite:

Daca s-a produs o greseala din parteaS.C. JULIAN CREATION DESIGN S.R.L. ne asumam inlocuirea produsului sau returnarea banilor. Greseala se refera la folosirea unei culori diferite fata de cererea clientului (de exemplu, daca s-a folosit negru in loc de alb).  Nu sunt acceptate situatiile in care nuanta pielii este un factor subiectiv (de exemplu, crem-bej, ivoire-crem etc). Se iau in considerare doar situatiile de diferenta extrema.

 

Nu se vor returna produsele care sunt realizate pe comanda la cererea clientului si se supun Ord. 130/2000. Cap. 2, Art. 10: Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si acelora care, prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Cu toate acestea, vom face tot posibilul ca orice produs comandat se se potriveasca in tocmai cerintelor dumneavoastra revenind asupra remedierii problemelor aparute la finalizarea comenzii.

Toate cererile de retur se adreseaza in scris pe adresa de email contact@julianshoes.ro. Dupa primirea acceptului scris al operatului nostru de pe aceasta adresa, marfa se va returna prin firma de curierat, iar produsul se va inlocui sau se va returna contravaloarea lui.

In cazul in care produsele livrate nu sunt cele comandate de tine te rugam sa ne contactezi imediat pentru a putea inlocui produsele primite cu cele corecte. Costurile de retur vor fi suportate de catre S.C. JULIAN CREATION DESIGN S.R.L..

Costuri directe de returnare a produselor (transportul) cad în sarcina consumatorului.

Rambursarea contravalorii produselor se va face în cel mult 30 de zile de la data receptionarii produsului returnat.

Adresa la care vor fi returnate produsele este: ATELIER :  STRADA VULTURILOR, NR 31, SECTOR 3, BUCURESTI. Produsele nu vor putea fi returnate/ inlocuite in urmatoarele cazuri :
a. nu se afla in ambalajul original intact, cu eticheta intacta. Ambalajul original nu poate fi folosit ca si ambalaj la returul coletului si nu poate fi modificat in nici un fel prin scriere, etichetare, lipire etc;
b. prezinta semne de folosire, uzura, spalare;
c. lipsa accesorii;
d. au fost deteriorate sau pierdute in tranzit;
e. nu prezinta documentele doveditoare ale achizitiei de pe site-ul nostru;
f. produsele au fost executate dupa specificatiile consumatorului sau in cazul unor produse distinct personalizate

Garantie si Reclamatii

Produsele de pe acest site au un termen de garantie de 30 de zile din momentul preluarii produsului.
Factura fiscala primita pe mail sau in colettine locul certificatului de garantie.
Garantia se aplica pentru produsele achizitionate numai de la S.C. JULIAN CREATION DESIGN S.R.L. si utilizate conform destinatiei acestora si sunt insotite de factura fiscala.
Pentru constatari sau reclamatii in garantie trimiteti un mail la contact@julianshoes.ro sau sunati la  0787677528[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]