Returnarea produselor


  Suma de bani restituita pentru retur nu va include si cheltuielile de transport (daca exista).

  Suma de bani nu se va restitui ramburs, aceasta va intra in posesia dumneavoastră doar in contul bancar furnizat în formularul de retur electronic sau in coletul returnat .

  Produsele pot fi returnate prin curierat rapid la adresa: str. Ilfov, Nr. 8, Com. Glina, Jud Ilfov.
  Conform legii comerțului electronic OG nr.34/2014, art.9 alin.1 consumatorul ( cumpărătorul) are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fără penalități si fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care vor cădea in sarcina consumatorului ( cumpărătorului ) sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

  Clientul are dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor comandate, sa returneze produsul si sa înștiințeze firma S.C. Julian Creation Design S.R.L asupra deciziei sale de a renunța la produsele comandate, fără obligativitatea invocării unui motiv anume.

  In cazul in care doriți sa returnați produsele, trebuie avute in vedere următoarele:
  contravaloarea transportului va fi suportata de cumpărător ( client );

  produsele returnate trebuie sa fie noi, in cutie, împreuna cu toate accesoriile aferente produsului;

  in cazul in care mărimea nu corespunde, se poate solicita o alta pereche in schimbul celei inițiale;

  Julianshoes.ro (S.C. Julian Creation Design S.R.L) se obliga sa returneze suma achitata de client, prin transfer bancar (in contul clientului), imediat ce toate condițiile de mai sus au fost îndeplinite, in cel mult 20 de zile calendaristice.

  Produsele Julianshoes.ro (S.C. Julian Creation Design S.R.L) care sunt realizate pe comanda la cererea clientului si se supun Ord. 34/2014. Cap. 2, Art. 10:

   Consumatorul nu poate denunța unilateral următoarele tipuri de contracte, cu excepția cazurilor in care părțile au convenit altfel: contracte de furnizare a unor produse executate după specificațiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate .


  Oferim posibilitatea ca in cazul in care produsul realizat la comanda sa-l modificam după noile specificații.
  NU ACCEPTAM RETURURI PRIN POSTA ROMANA sau colete cu plata ramburs!